לביבות כרשה וכרובית

הן נחטפות כמו לחמניות חמות!!
אני מחממת תנור ל- 180 מעלות, מכינה אותן, הבית מתמלא בריח טוב והילדים פשוט עוברים וחוטפים, אחד אחד הם נעלמים.
זה התענוג שלי לדעת שנתתי להם חטיף בריאות.
מרכיבים:
1 כרובית מבושלת במים עד ריכוך
3 יחידות כרשה החלק הלבן מבושל במים עד ריכוך
2 כפות קמח עדשים/חומוס
2 כפות קוואקר
2 כפות טחינה גולמית
שום כתוש
מלח אטלנטי
כמון

אופן ההכנה:
מבשלים את הכרובית ואת הכרשה עד ריכוך
שמים במסננת שירדו כל הנוזלים
מועכים עם ממחה את הירקות
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב
מחממים תנור 180 מעלות
יוצרים לביבות מניחים על נייר אפיה
מכניסים לתנור למשך 30 דקות
בתיאבון

 

גלילה לראש העמוד